IMATE PROBLEM?

1U emailu navedite model vaše kamere.
2Detaljno opišite problem.
3Odgovor stiže! 

Naši videolozi odgovorit će vam i ako niste naš kupac. Pomoći ćemo koliko god možemo!

RADNO VRIJEME

Pon-Pet 9:00 - 20:00

NOVI RAČUN

*

*

*

*

*

*

Zaboravili ste lozinku?

*

Kupujete svoju prvu Autokameru?

Najčitaniji BiH portal Klix.ba objavio snimku sa Autokamera.hr

 Jedan od najčitanijih BiH portala, Sarajevski Klix.ba nedavno je objavio snimku našeg portala na kojoj se jasno vidi prolazak nesavjesnog vozača kroz crveno svjetlo na semaforu čime je ugrozio sigurnost i živote svih koji su se nalazili u blizini.

Video je u kratkom roku postigao blizu 20.000 pregleda a samu snimku poslao nam je jedan od naših zadovoljnih klijenata u susjednoj zemlji koji je htio ostati anoniman.

Ovom prilikom mu se zahvaljujemo i ohrabrujemo sve ostale da nam se slobodno jave i pošalju nam snimke svojih autokamera koje ćemo objaviti i time zajedno pridonijeti podizanju svijesti i kulture o odgovornoj i savjesnoj vožnji a također i sigurnosti svih nas i naših najdražih koji smo isto tako aktivni učesnici u prometu što smo, sudeći po komentarima čitatelja na članak (njih više od 150) i uspjeli.

Komentar sa najviše pozitivnih ocijena (čak 611+) glasi ovako: "Ove autokamere treba kod nas zakonom uvesti, prava stvar. "

Članak prenosimo u cijelosti a možete ga pogledati i na ovom LINK-u

 

Sarajevo: Nesavjesni vozač prošao kroz crveno svjetlo u Nedžarićima

Na videoservisu YouTube objavljen je snimak na kojem se vidi kako nesavjesni vozač namjerno prolazi kroz crveno svjetlo na semaforu u Sarajevu.

 

Na snimku objavljenom u utorak 24. februara se jasno vidi kako vozač sive Opel Astre registarskih oznaka T93-E-824 namjerno prolazi raskrsnicu u sarajevskom naselju Nedžarići iako je za vozila iz smjera iz kojeg je dolazio na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Kamera postavljena u drugom automobilu je snimila trenutak paljenja crvenog svjetla, a nekoliko sekundi nakon toga je kroz raskrsnicu prošao vozač Opel Astre. Prethodno je napravio "slalom" između vozila koja su se zaustavljala i bila zaustavljena.
 
(Klix.ba)
NA VRH