IMATE PROBLEM?

1U emailu navedite model vaše kamere.
2Detaljno opišite problem.
3Odgovor stiže! 

Naši videolozi odgovorit će vam i ako niste naš kupac. Pomoći ćemo koliko god možemo!

RADNO VRIJEME

Pon-Pet 9:00 - 20:00

NOVI RAČUN

*

*

*

*

*

*

Zaboravili ste lozinku?

*

Kupujete svoju prvu Autokameru?

Ukratko...Autokamera (Dash cam, Car camera, Car DVR) je uređaj koji se zalijepi na prednje vjetrobransko staklo i u kontinuitetu snima cestu ispred vas. Napaja se sa utičnice za upaljač 12-24V a može se spojiti i direktno na akumulator. Automatski se pali kada vozilo radi i isto se tako gasi. Stariji modeli autokamera imali su u sebi punjive baterije ali se zbog problema sa visokim temperaturama sve više pribjegava ugradnji kondenzatora. Svaka autokamera snima podatke na memorijsku karticu koja može biti veličine 8, 16 ili 32 Gb. Kada se kartica napuni vraća se na početak, briše stare snimke i preko njih snima nove. Zbog toga ćete na svojoj kartici uvijek imati zadnjih par sati vožnje, ovisno o tome koliku karticu imate i kojom rezolucijom snimate.
Možete kupiti originalnu Autokameru i KOPIJU originalne autokamere. Naravno, na snimci napravljenoj sa kopijom originalne autokamere nećete vidjeti ništa korisno osim ceste i nekih tamo automobila i stabala, dok ćete sa uređajem kojeg kupite kod nas vidjeti sve ono zbog čega ste i kupili Autokameru - registarske pločice, znakove upozorenja, uvjete na cesti, lica vozača, biciklista i prolaznika itd. Mi pomno biramo dobavljače, pratimo trendove i dobro znamo što trebamo nabaviti a od čega treba bježati. Na našem tržištu uočili smo neke dobavljače kamera najlošijih komponenti i kvalitete koje se prodaju po cijenama istim kao što su i NAŠE originalne autokamere ali ih nećemo javno obznaniti jer znamo da ćete njima presuditi vi, kupci.
Danas je na svjetskom tržištu puno vrsta i modela autokamera a samim tim i puno procesorskih rješenja kao što su Ambarella, AIT, Sunplus, Zoran, Novatek, itd. Procesor je komponenta koja autokameri određuje kvalitetu snimke i cijenu. Ako npr. uzmemo izuzetno dobro prodavani model GS8000 možemo vidjeti da je dolazio u dvije verzije. Prva je bio Ambarella a druga Novatek. Cijena sa Ambarella modulom bila je oko 1000kn , dok je cijena sa Novatekom bila oko 600kn. U isto vrijeme na Ebayu i našim online oglasnicima prodaju se autokamere za 150kn (?!). Zamislite kakav je procesor ugrađen u te uređaje... Kupcu nije lako utvrditi koji procesor je u kojoj autokameri. Jedini način da se to sa sigurnošću utvrdi je da se kamera rastavi i vizualno potvdi naziv i model procesora. Mi prije nego što u prodaju stavimo bilo koju akcijsku, moto ili autokameru, kao prvo, dugo razgovaramo sa dobavljačem, pratimo njegov ugled kroz naše privatne kanale a također i po raznim specijaliziranim internetskim forumima. Kada pošiljku dobijemo testiramo uzorak, rastavljamo ga, dijagnosticiramo komponente i tek nakon toga ga predstavljamo vama, kupcima. Možete biti sigurni da ćete kod nas kupiti samo provjerene i u svijetu dokazane modele akcijskih, moto, biciklističkih i autokamera!!
U slučaju nezgode želite trajno sačuvati vašu snimku! Na nekim modelima pritisnuti ćete posebnu "emergency" tipku koja će sačuvati taj moment (10min prije i 10min nakon događaja). Napredniji modeli pomoću ugrađenih senzora rade to automatski. Snimku držite na sigurnom i ako je događaj zaista pravno bitan i procjenjujete da ćete morati dokazivati svoju nevinost uvijek napravite još jednu kopiju materijala i pohraniti ga na neki medij jer ćete to kasnije moći prikazati sudu na osnovu čega će se donositi odluke koje vam mogu promijeniti život
Autokamera je vaš privatni "Blackbox", crna kutija koja bez prestanka snima ono što se događa ispred vas i ako je potrebno bit će vaš krunski svjedok! Pošto ste aktivni sudionici u prometu dobro znate koliko se problema događa na dnevnoj bazi. Prestrojavanja bez žmigavca, oduzimanja prednosti, kamioni I skuteri koji jure i 100 na sat po gradskim cestama, biciklisti koji prelijeću pješačke prelaze, pretrčavanja pješaka u stilu Usaina Bolta mimo svih sigurnosnih pravila...u bilo kojem navedenom primjeru bez problema možete biti proglašeni krivim i poznato vam je koje sve posljedice možete snositi. Ako vam cijelo to vrijeme u vozilu radi autokamera i snima sve što se događalo ispred vas...možete voziti bez brige, a to nema cijenu! 
Naše SJCAM kamere nabavljamo od originalnog proizvođača i direktno iz tvornice tako da u moru lažnih izvedbi sa Ebaya, Amazona, oglasnika pa čak i nekih trgovina možete biti sigurni da kod nas kupujete autentični komad a da budete još sigurniji SJCAM uveo je verifikaciju kodom kojega od sada dobivate od nas uz svaku kupljenu kameru.

 

Pomoću jedinstvenog koda kojega dobijete pri kupnji svake kamere na stranici proizvođača provjerite autentičnost.

 


 

 

 

INSTALACIJA U 3 MINUTE

Postavljanje vaše Autokamere je jednostavno. Proces je isti kao da postavljate navigacijski uređaj. U samo par minuta bit ćete zaštićeni osobnim mobilnim video sustavom!

DETALJNE UPUTE +

pozicioniranje

pozicioniranje

stalak sa kamerom fiksirajte iza unutarnjeg retrovizora za najbolji kut snimanja.

centriranje

centriranje

pomoću zaslona usmjerite kameru tako da vidi ono što za vrijeme vožnje vidite i vi.

uključivanje

uključivanje

uz autokameru dobili ste i kabel sa utičnicom. Ukopčajte ga u utičnicu za "upaljač". Spremni ste!

 

 

01

Sve naše autokamere su "plug&play" uređaji. U kupljenom paketu dobit ćete sve što vam je potrebno da kompletirate instalaciju sami, bez bilo čije stručne pomoći.

Nakon što raspakirate kutiju uzmite nosač kamere. Nosač može biti vakumski (kao svi nosači navigacija, mobitela itd) ili samoljepljivi.

Najbolje mjesto za pozicioniranje nosača je odmah iza prednjeg retrovizorskog stakla. Na kameri uključite LCD ekran i pomoću njega nađite poziciju za koju mislite da je najbolja i koja će u najširem kutu vidjeti sve što se događa ispred vas. Na tu poziciju fiksirajte nosač i kameru.

02

Sljedeći korak je skrivanje napajačkog kabela. To možete napraviti na dva načina.

Prvi je da kabel pričvrstite samoljepljivim nosačima s pvc vezicama.

Drugi učestaliji način je da kabel ugurate iznad gornjeg tapacirunga koji je na svim vozilima napravljen tako da je namjerno ostavljeno mjesta za eventualne zahvate poput ovoga.

Smjestite kabel  laganim pritiscima cijelom dužinom vjetrobranskog stakla dok ne dođete do desne prednje stative auta tj do desnih vrata.

03

Na desnom stativu ćemo se poslužiti istom metodom, samo što sada kabel ne podvlačimo ispod tapacirunga već ćemo ga smjestiti u guminizirane "dihtunge" vrata. Ne brinite, u kanalima je dovoljno mjesta pa se kabel neće nigdje fizički pritiskati ili smetati prvotnoj namjeni gumica. Sada nam je kabel na podnici vozila. Ovdje ga bez problema možete ostaviti ispod otirača za noge ili ga povući ispod suvozačke ladice uz upotrebu samoljepljivih vezica.

U ovisnosti gdje vam se nalazi utičnica sa upalječem ostalo je još samo da ga uključite, opustite se i ne brinete više o bilo kakvim iznenadnim situacijama koje vam se mogu dogoditi.Sada snimate apsolutno sve što se događa na cesti ispred vas!


 

Kontaktirajte našu tehničku podršku

Ako neki problem ne možete riješiti sami molimo vas da kontaktirate našu tehničku podršku.

Njemačka poslovica kaže "Tko ima svjedoka, već je napola dobio"  
NA VRH